Jurjen van der Veen

en hoe het allemaal begon

Iets over mijzelf

Met een grote liefde voor houtbewerking, twee rechter handen en goed gereedschap maakte Jurjen in 2021 zijn eerste slowfeeder met timer. Voor Sietske en haar paarden. Dit was de ideale oplossing om in de weekenden langer samen te zijn zonder dat er weer een reis gemaakt moest worden om de paarden te voeren. Het duurde niet lang of de paarden waren gewend aan het voerschema en aten tevreden hun portie hooi uit de bak.
Al gauw werden er meer voordelen zichtbaar, het lukte nu eenvoudig om wat paardenkilo’s te laten verdwijnen, waardoor de paarden eindelijk op een gezond gewicht uitkwamen. En buiten de voertijden om, gingen de paarden rustig op stap om te knabbelen van de beplanting rondom de track.

Jurjen: “iedere paardeneigenaar is dagelijks veel tijd kwijt met de verzorging van paarden, het mestruimen, de voerbakken vullen, enzovoort, er blijft soms maar weinig tijd over voor je paard! Met de slowfeeder met timer bespaar ik paardeneigenaren tot wel enkele uren per dag tijd. Tijd die je ook aan je dier kunt besteden!”
De vele positieve reacties van de gebruikers en de groeiende bekendheid van de slowfeeder met timer motiveren me en zorgen dat ik met heel veel plezier dit mooie handwerk blijf doen.
Ik garandeer dat je na 1 week gebruik nooit meer anders wilt!”

Slowfeeders voor paarden
Meer grip op het rantsoen van jouw paard!